104. Playstation 5

Lägg i önskelistan

Sonys kraftfullaste konsol någonsin, ett riktigt prestandamonster! Supersnabb processor, grym grafik, SSD för snabbare laddning av spel, ny DualSensekontroll och mycket mer. Ett måste för alla gamers!

Obs! Playstation 5 har beräknad lansering till jul 2020, vi levererar den så snart den finns tillgänglig för oss på den svenska marknaden.

Viktig information: Leverans tidigast under kvartal 1 2021.

Den 19 november släpptes Playstation 5 i Sverige. Vi har under säsongen haft löpande kontakt med våra leverantörer för att få information om när vi kan få Playstation 5-konsoler levererade. Fram till lansering har de inte kunnat ge oss någon information mer än att det kommer råda stor brist på konsoler och att de vet mer när lanseringen skett.

De besked vi får från våra leverantörer nu när den är lanserad är att de kommer tidigast att kunna leverera konsoler till oss under första kvartalet 2021. Vi arbetar givetvis vidare för att få fram konsoler så snart som möjligt men det här är information vi får just nu.

Vi förstår att många hade sett fram emot att få konsolen till jul, vi jobbar vidare på det och kommer att uppdatera hemsidan löpande när vi får ny information. Men med den information vi har för tillfället så ser det inte ut som om vi kommer klara att leverera till jul, tyvärr.

För dig som valt Playstation 5 som premie

Vi håller på att undersöka om vi möjligtvis kan få fram Playstation 5 Digital Edition (som jämfört med Playstation 5 saknar 4K Ultra HD Blu-ray). Vi vet inte om vi kan få tillgång till den snabbare men om vi kan det så vill vi veta om det är ett alternativ för dig som valt Playstation 5 som premie. Eftersom Playstation 5 Digital Edition är billigare än Playstation 5 så kan du om du väljer den få med antingen en extra DualSense-handkontroll eller ett spel (välj mellan FIFA21 eller Sackboy: A Big Adventure).

Tillgången ser just nu bättre ut på det andra stora konsolsläppet XBOX Series X, där vi ser ut att kunna börja leverera nu under december. För dig som stod och valde mellan den konsolen och Playstation 5 så vill vi informera om det om du önskar byta för att få din nya konsol snabbare.

Om Playstation 5 Digital Edition (med extra handkontroll eller ett spel) eller XBOX Series X är ett alternativ för dig om vi kan leverera den snabbare än vanliga Playstation 5 så ber vi dig att du kontaktar Säljservice på saljservice@jultidningsforlaget.se (glöm inte att skriva ditt säljarnummer eller ordernummer) eller ringa 08-799 30 30. Du kan även kontakta Säljservice om du exempelvis vill byta till en annan premie helt och hållet.

För att summera valen med den information vi har nu:

  1. Gör ingenting. Du behåller ditt nuvarande premieval, Playstation 5. Tidigast leverans under första kvartalet 2021.
  2. Byt till Playstation 5 Digital Edition + extra DualSense-handkontroll. Leveranstid för tillfället osäker. (Om vi kan leverera ordinarie Playstation 5 snabbare så får du den)
  3. Byt till Playstation 5 Digital Edition + ett spel (FIFA21 eller Sackboy: A Big Adventure). Leveranstid för tillfället osäker. (Om vi kan leverera ordinarie Playstation 5 snabbare så får du den)
  4. Byt till XBOX Series X. Vi kan som det ser ut nu börja leverera ut dessa konsoler under december. (Om vi kan leverera ordinarie Playstation 5 snabbare så får du den)
  5. Byt till annan premie/premier eller ta ut din förtjänst i pengar.

Vi beklagar de här tråkiga nyheterna, vi arbetar vidare på leveranstiderna och hoppas kunna komma tillbaka med positiva besked längre fram.

---

PlayStation 5 är starten på en helt ny era av nöje, känslomässiga stunder och oförglömliga spelupplevelser. Med sin kraftfulla kombination av ny processor, avancerade grafikprocessor med Ray Tracing-teknologi, ultrasnabba SSD-lagring och omslutande 3D Audio tar den spelandet till en helt ny nivå som ej varit möjlig tidigare på en PlayStation. Och med den ny handkontrollen DualSense™ wireless controller med haptic feedback och adaptiva triggers får du bättre kontroll i spelen och en djupare upplevelse av närvaro. Kort sagt -  Play Has No Limits™.

DUALSENSE™ WIRELESS CONTROLLER

Den nya DualSense™ wireless controller tar dig närmare spelet. Med sina adaptiva triggers får du bättre precision än någonsin tidigare. Handkontrollen har försätts med Haptic Feedback vilket ger en ännu mer uppslukande spelupplevelse genom att leverera känslan av spelet direkt till dina händer med finare nyansering än tidigare handkontroller. Utöver dessa nya förbättringar återfinner vi funktioner som rörelsekontroll, inbyggd mikrofon och hörlursjack samt touchpad. 

SPELUPPLEVELSER PÅ NYA NIVÅER

PlayStation 5 har jämfört med sin föregångare förbättrats på nästan varje punkt. Kombinationen av den kraftfullare processorn, den ultrasnabba SSD-lagringen och avancerade grafikprocessorn med Ray Tracing-teknologi ger möjligheter tidigare aldrig skådade spelupplevelser. Intensivare stunder, stämningsfullare ljus och skuggor, kortare laddningstider och större spelvärldar med mer liv.

SPELEN DU ÄLSKAR

På PS5 kan du räkna med att återse dina favoriter med uppslukande gameplay som du aldrig tidigare upplevt dom likväl som nya och innovativa spel från de bästa kreativa utvecklarna. Kasta dig in i actionfyllda strider, ge dig ut på storslagna äventyr och höj pulsen med intensiv och fartfylld racing. Detta är bara början.

4K UHD BLU-RAY SPELARE

Njut av filmer i knivskarp kvalitet och ljud som placerar dig mitt i filmen. PlayStation 5 är den kompletta underhållningsmaskinen som inte bara erbjuder engagerande spelupplevelser utan även levererar filmupplevelser på storslagen nivå.

 

 

Kontakta oss