104. Playstation 5

Lägg i önskelistan

Sonys kraftfullaste konsol någonsin, ett riktigt prestandamonster! Supersnabb processor, grym grafik, SSD för snabbare laddning av spel, ny DualSensekontroll och mycket mer. Ett måste för alla gamers!

Obs! Playstation 5 har beräknad lansering till jul 2020, vi levererar den så snart den finns tillgänglig för oss på den svenska marknaden.

PlayStation 5 är starten på en helt ny era av nöje, känslomässiga stunder och oförglömliga spelupplevelser. Med sin kraftfulla kombination av ny processor, avancerade grafikprocessor med Ray Tracing-teknologi, ultrasnabba SSD-lagring och omslutande 3D Audio tar den spelandet till en helt ny nivå som ej varit möjlig tidigare på en PlayStation. Och med den ny handkontrollen DualSense™ wireless controller med haptic feedback och adaptiva triggers får du bättre kontroll i spelen och en djupare upplevelse av närvaro. Kort sagt -  Play Has No Limits™.

DUALSENSE™ WIRELESS CONTROLLER

Den nya DualSense™ wireless controller tar dig närmare spelet. Med sina adaptiva triggers får du bättre precision än någonsin tidigare. Handkontrollen har försätts med Haptic Feedback vilket ger en ännu mer uppslukande spelupplevelse genom att leverera känslan av spelet direkt till dina händer med finare nyansering än tidigare handkontroller. Utöver dessa nya förbättringar återfinner vi funktioner som rörelsekontroll, inbyggd mikrofon och hörlursjack samt touchpad. 

SPELUPPLEVELSER PÅ NYA NIVÅER

PlayStation 5 har jämfört med sin föregångare förbättrats på nästan varje punkt. Kombinationen av den kraftfullare processorn, den ultrasnabba SSD-lagringen och avancerade grafikprocessorn med Ray Tracing-teknologi ger möjligheter tidigare aldrig skådade spelupplevelser. Intensivare stunder, stämningsfullare ljus och skuggor, kortare laddningstider och större spelvärldar med mer liv.

SPELEN DU ÄLSKAR

På PS5 kan du räkna med att återse dina favoriter med uppslukande gameplay som du aldrig tidigare upplevt dom likväl som nya och innovativa spel från de bästa kreativa utvecklarna. Kasta dig in i actionfyllda strider, ge dig ut på storslagna äventyr och höj pulsen med intensiv och fartfylld racing. Detta är bara början.

4K UHD BLU-RAY SPELARE

Njut av filmer i knivskarp kvalitet och ljud som placerar dig mitt i filmen. PlayStation 5 är den kompletta underhållningsmaskinen som inte bara erbjuder engagerande spelupplevelser utan även levererar filmupplevelser på storslagen nivå.

 

 

Kontakta oss